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Amerine / Singleton

Wine

An Introduction

Medium: Buch
ISBN: 978-0-520-03202-6
Verlag: University of California Press
Erscheinungstermin: 15.11.1977
Lieferfrist: bis zu 10 Tage
The first edition of this book was the winner of the Wine and Food Society André Simon Prize for the best contribution, in English, to the literature of gastronomy, in 1965. For this revised edition the authors have included up-to-date statistical information and new material on grape growing and wine making techniques, reflecting the ever increasing importance of wine in American life.

Produkteigenschaften


  • Artikelnummer: 9780520032026
  • Medium: Buch
  • ISBN: 978-0-520-03202-6
  • Verlag: University of California Press
  • Erscheinungstermin: 15.11.1977
  • Sprache(n): Englisch
  • Auflage: 1. Auflage, New Auflage 1977
  • Produktform: Kartoniert, Trade Paper
  • Gewicht: 399 g
  • Seiten: 384
  • Format (B x H x T): 133 x 202 x 23 mm
  • Ausgabetyp: Kein, Unbekannt

Autoren/Hrsg.

Autoren

Amerine, Maynard Andrew

Amerine, Maynard A.

Singleton, Vernon L.