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Boyd

Toxicity Of Pure Foods

Medium: Buch
ISBN: 978-0-367-24544-3
Verlag: Taylor & Francis Ltd
Erscheinungstermin: 27.08.2019
Lieferfrist: bis zu 10 Tage
First Published in 1973, this book offers a full, comprehensive guide into the toxicology of certain foods. Carefully compiled and filled with a vast repertoire of notes, diagrams, and references this book serves as a useful reference for students of toxicology, and other practitioners in their respective fields.

Produkteigenschaften


  • Artikelnummer: 9780367245443
  • Medium: Buch
  • ISBN: 978-0-367-24544-3
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd
  • Erscheinungstermin: 27.08.2019
  • Sprache(n): Englisch
  • Auflage: 1. Auflage 2019
  • Serie: Routledge Revivals
  • Produktform: Gebunden
  • Gewicht: 658 g
  • Seiten: 270
  • Format (B x H): 178 x 254 mm
  • Ausgabetyp: Kein, Unbekannt

Autoren/Hrsg.

Autoren

Boyd, E. M.

Herausgeber

Boyd, Carl E.

1. Indications That Pure Foods May Have Toxic Effects. 2. Toxicity of Carbohydrates. 3. The Oral Toxicity of Fats and Oils. 4. The Oral Toxicity of Proteins. 5. The Oral Toxicity of Water and Salts. 6. The Toxicity of Food Adjuvants. Index