History of Modern Biotechnology, devided into two volumes (69 and 70), is devoted to the developments in different countries. A.L. Demain, A. Fang: The Natural Functions of Secondary Metabolites.- T. Beppu: Development of Applied Microbiology to Modern Biotechnology in Japan.- H. Kumagai: Microbial Production of Amino Acids in Japan.- T.K. Ghose, V.S. Bisaria: Development of Biotechnology in India.- M. Roehr: History of Biotechnology in Austria.- J. Hollo, U.P. Kralovánszky: Biotechnology in Hungary.- A. Fiechter: Biotechnology in Switzerland and a Glance at Germany.
Produkteigenschaften
- Artikelnummer: 9783662142684
- Medium: Buch
- ISBN: 978-3-662-14268-4
- Verlag: Springer
- Erscheinungstermin: 03.10.2013
- Sprache(n): Englisch
- Auflage: Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2000
- Serie: Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology
- Produktform: Kartoniert, Paperback
- Gewicht: 365 g
- Seiten: 222
- Format (B x H x T): 155 x 235 x 13 mm
- Ausgabetyp: Kein, Unbekannt