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Glicksman

Food Hydrocolloids

Medium: Buch
ISBN: 978-0-367-25895-5
Verlag: Taylor & Francis
Erscheinungstermin: 13.12.2021
vorbestellbar, Erscheinungstermin ca. Dezember 2023
First Published in 1982, this three-volume set explores the value of hydrocolloids in food. Carefully compiled and filled with a vast repertoire of notes, diagrams, and references this book serves as a useful reference for dieticians and other practitioners in their respective fields.

Produkteigenschaften


  • Artikelnummer: 9780367258955
  • Medium: Buch
  • ISBN: 978-0-367-25895-5
  • Verlag: Taylor & Francis
  • Erscheinungstermin: 13.12.2021
  • Sprache(n): Englisch
  • Auflage: 1. Auflage 2021
  • Serie: Routledge Revivals
  • Produktform: Gebunden
  • Seiten: 248
  • Format (B x H): 178 x 254 mm
  • Ausgabetyp: Kein, Unbekannt

Autoren/Hrsg.

Herausgeber

Glicksman, Martin

Section 1: Cellulose Gums Introduction 1. Microcrystalline Cellulose (MCC or Cellulose Gel) 2. Sodium Carboxymethylcellulose (CMC) 3. Hydroxyproplcellulose (HPC) 4. Methylcellulose (MC) and Hydroxypropylmethlcellulose (HPMC) Section 2: Plant Seed Gums Introduction 5. Locust/Carob Bean Gum 6. Guar Gum 7. Tara Gum 8. Tamarind Seed Gum Section 3: Plant Extracts 9. Pectins