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Mortimore

HACCP

A practical approach

Medium: Buch
ISBN: 978-1-4613-5856-5
Verlag: Springer
Erscheinungstermin: 15.11.2012
Lieferfrist: bis zu 10 Tage
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Produkteigenschaften


  • Artikelnummer: 9781461358565
  • Medium: Buch
  • ISBN: 978-1-4613-5856-5
  • Verlag: Springer
  • Erscheinungstermin: 15.11.2012
  • Sprache(n): Englisch
  • Auflage: Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 1994
  • Produktform: Kartoniert, PB
  • Gewicht: 492 g
  • Seiten: 300
  • Format (B x H): 155 x 235 mm
  • Ausgabetyp: Kein, Unbekannt

Autoren/Hrsg.

Autoren

Mortimore, Sara

1 Introduction to HACCP.- 2 Why use HACCP?.- 3 Preparing for HACCP.- 4 An Introduction to Hazards — their Significance and Control.- 5 Designing Safety into Products and Processes.- 6 How to do a HACCP Study.- 7 Putting the HACCP Plan into Practice.- 8 HACCP as a way of life — maintaining your HACCP System.- 9 Broader Applications of HACCP — using HACCP Techniques in other Areas.- HACCP and Quality Management Systems — their Combined Strength.- Appendix A HACCP Case Studies.- Appendix B Examples of Practical Hazard Control.- Appendix C Pathogen Profiles.- Appendix D Glossary.- Appendix E Abbreviations and Definitions.- References and Further Reading.