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Pfeil

Protein Stability and Folding Supplement 1

A Collection of Thermodynamic Data

Medium: Buch
ISBN: 978-3-642-62664-7
Verlag: Springer
Erscheinungstermin: 21.10.2012
Lieferfrist: bis zu 10 Tage
The modern biosciences make many new proteins available. Nevertheless the handling of these proteins is quite difficult due to problems with their stability. This updated and revised collection gives - in the form of tables - protein stability data for various temperatures and solvents.

Produkteigenschaften


  • Artikelnummer: 9783642626647
  • Medium: Buch
  • ISBN: 978-3-642-62664-7
  • Verlag: Springer
  • Erscheinungstermin: 21.10.2012
  • Sprache(n): Englisch
  • Auflage: Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2001
  • Produktform: Kartoniert, Paperback
  • Gewicht: 1156 g
  • Seiten: 522
  • Format (B x H x T): 193 x 270 x 29 mm
  • Ausgabetyp: Kein, Unbekannt

Autoren/Hrsg.

Autoren

Pfeil, Wolfgang

References.- Table 1: Gibbs energy change - molar values.- Table 2: Enthalpy and heat capacity changes - molar values.- Table 3: Enthalpy and heat capacity changes - specific values.- Table 4: Protein denaturation by trifluoroethanol (TFE) and other alcohol-based cosolvents.- References (Table 1-4).- Index of Proteins.