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Risch / Reineccius

ENCAPSULATION & CONTROLLED REL

Medium: Buch
ISBN: 978-0-8412-3164-1
Verlag: Oxford University Press
Erscheinungstermin: 01.01.1995
Lieferfrist: bis zu 10 Tage
Reviews the major methods used to encapsulate food ingredients, including spray drying, spray chilling and cooling, fluidized bed coating, liposome entrapment, rotational suspension separation, extrusion and inclusion complexation. Provides information on the types of carriers used for encapsulation and controlled release. Presents recent research on practical applications of encapsulation and on how encapsulates perform in food products. Reviews patents in the field of encapsulation and controlled release. Provides current and detailed information on emerging methods, including liposomes and coacervation.

Produkteigenschaften


  • Artikelnummer: 9780841231641
  • Medium: Buch
  • ISBN: 978-0-8412-3164-1
  • Verlag: Oxford University Press
  • Erscheinungstermin: 01.01.1995
  • Sprache(n): Englisch
  • Auflage: Erscheinungsjahr 1995
  • Serie: ACS Symposium Series
  • Produktform: Gebunden
  • Gewicht: 441 g
  • Seiten: 226
  • Format (B x H x T): 156 x 234 x 20 mm
  • Ausgabetyp: Kein, Unbekannt

Autoren/Hrsg.

Herausgeber

Risch, Sara J.

Reineccius, Gary A.