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Weidenbörner

Encyclopedia of Food Mycotoxins

Medium: Buch
ISBN: 978-3-642-08703-5
Verlag: Springer
Erscheinungstermin: 01.12.2010
Lieferfrist: bis zu 10 Tage
All relevant toxin producing fungi, their natural occurence, the possible mycotoxicosis, further the biochemical and physiological effects of mycotoxins, their chemical data and toxicity are treated here comprehensively. For each fungi, reference is given to the food at risk. All foods which have been reported to be contaminated with mycotoxins are listed, including data on the degree of contamination, the concentration of the toxins and the country of origin and/or detection of the contaminated food.

Produkteigenschaften


  • Artikelnummer: 9783642087035
  • Medium: Buch
  • ISBN: 978-3-642-08703-5
  • Verlag: Springer
  • Erscheinungstermin: 01.12.2010
  • Sprache(n): Englisch
  • Auflage: 1. Auflage. Softcover version of original hardcover Auflage 2001
  • Produktform: Kartoniert, Paperback
  • Gewicht: 470 g
  • Seiten: 294
  • Format (B x H x T): 155 x 235 x 17 mm
  • Ausgabetyp: Kein, Unbekannt

Autoren/Hrsg.

Autoren

Weidenbörner, Martin

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