The book provides an overview of bio-manufacturing techniques for the production, purification, characterization and modification of chito/chitin oligosaccharides and their monomers. In addition, it explores potential applications in the food, biomedical and agricultural industry on the basis of their bioactivities and biomaterial properties. Lastly, it shares a range of cutting-edge insights to help solve problems in industrial processes and promote further academic investigation. Given its scope, it offers a valuable resource for researchers and graduate students in the fields of bioengineering, food science, biochemistry, etc.
Produkteigenschaften
- Artikelnummer: 9789811394041
- Medium: Buch
- ISBN: 978-981-13-9404-1
- Verlag: Springer Nature Singapore
- Erscheinungstermin: 26.09.2020
- Sprache(n): Englisch
- Auflage: 1. Auflage 2019
- Produktform: Kartoniert, Paperback
- Gewicht: 569 g
- Seiten: 358
- Format (B x H x T): 155 x 235 x 21 mm
- Ausgabetyp: Kein, Unbekannt
Themen
- Interdisziplinäres
- Wissenschaften
- Wissenschaften Interdisziplinär
- Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Technische Wissenschaften
- Sonstige Technologien | Angewandte Technik
- Medizintechnik, Biomedizintechnik