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Zimmermann / Entian

Yeast Sugar Metabolism

Medium: Buch
ISBN: 978-1-56676-466-7
Verlag: CRC Press
Erscheinungstermin: 10.03.1997
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Yeast Sugar Metabolism looks at the biomechanics, genetics, biotechnology and applications of yeast sugar. The yeast Saccharomyces cereisiae has played a central role in the evolution of microbiology biochemistry and genetics, in addition to its use of a technical microbe for the production of alcoholic beverages and leavening of dough.

Produkteigenschaften


  • Artikelnummer: 9781566764667
  • Medium: Buch
  • ISBN: 978-1-56676-466-7
  • Verlag: CRC Press
  • Erscheinungstermin: 10.03.1997
  • Sprache(n): Englisch
  • Auflage: 1. Auflage 1997
  • Produktform: Gebunden
  • Gewicht: 975 g
  • Seiten: 567
  • Format (B x H): 216 x 279 mm
  • Ausgabetyp: Kein, Unbekannt

Autoren/Hrsg.

Autoren

Zimmermann, Friedrich K.

Herausgeber

Zimmermann, Friedrich K.

Entian, Karl-Dieter

Introduction: A historical survey of the study of yeats, Sugar Utlization by Saccharomyces Cerevisiae, Hexose Transport, Sugar Phosphorylation in Yeast, Phosphoglucose Isomerase, Phosphofructokinase, Frcutose-1, Phosphoglycerate Kinase, Enolase, Pyruvate Kinase, Pyruvate Decarboxylases, Alcohol Decarboxylases, Genetics of Di- and Trisaccharide Utlisation, Glactose Metabolim in Saccharomyces Cerevisiae, The Pentose Phosphate Pathway, Storage of Carbohydrates in the Yeast Saccharomyces Cerevisiae, Glyercol Production and Osmoregulation.